Terug naar overzicht

The Case

The Case

The Case is een sterk teambuildingprogramma waarbij meerdere teams in 1 game spelen. Alle teams organiseren zichzelf, ze zetten een eigen strategie op om hun doel zo goed mogelijk te bereiken.

Ieder team op zich kan sterk staan, maar vergeet niet dat jullie een onderdeel van een groter geheel zijn. Enkel door elkaar goed te verstaan en te ondersteunen in elkaars taken kunnen jullie het uiteindelijke doel bereiken.

Kaartenhuis

Een reeks opdrachten worden tegelijkertijd gepresenteerd. Ieder team bepaalt zelf wanneer ze welke opdracht uitvoeren. Ieder team kan ook meerdere opdrachten gelijktijdig uitvoeren. Afhankelijk van het behaalde resultaat zullen er jetons uitbetaald worden. Verschillende opdrachten mogen meerdere malen uitgevoerd worden. Indien het behaalde resultaat beter is dan het vorige, wordt het verschil extra uitbetaald.

Slinger

Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk afbeeldingen van “The Case” in uw bezit te krijgen. Dit lijkt simpel, maar denk eraan…. Je speelt met verschillende teams gelijktijdig en iedereen zal in eerste instantie voor zijn eigen prestatie gaan. Onderhandelen is een noodzaak! Een verrassende variabele mag natuurlijk ook niet ontbreken: De Joker! Voor sommigen de roet in het eten, voor andere de kers op de taart…

Het spelbord van The Case kan volledig gepersonaliseerd worden.

Bekijk ook enkele van onze andere programma's