Event Support

Iedere klant, ieder project, ieder event heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen wensen en eigen noden. Met dit in het achterhoofd gaan wij aan de slag om te zorgen dat u als klant kan meegenieten in uw verhaal.

Event Safety wordt vaak onderschat op evenementen. Wie is je publiek? Hoe komt je publiek naar je event? Hoe is je event locatie ingericht? Wat is het programma van je event? Welke noodscenario's zijn er? .... Dit zijn slechts enkele van de belangrijke vragen die je je moet stellen! Om jullie, onze klanten en partners, hierin bij te staan hebben we begin 2019 een opleiding "Crowd Science and Risk Analysis" succesvol gevolgd. Zo kunnen we ook op vlak van veiligheid, in de brede zin van het woord, een goede ondersteuning en meerwaarde bieden voor uw event.

Van Idee tot Realisatie bieden we u een “full-service” aan waarbij u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Vertrekkend vanuit uw verhaal zorgen we voor een complete voorbereiding, begeleiding en nazorg. Wilt u graag actief meewerken of slechts enkele deelaspecten aan ons overlaten? Ook dat is perfect mogelijk.

Onze “Knowhow” is het resultaat van onze hands-on aanpak. We staan zelf dagdagelijks in het werkveld en zijn er niet vies van om onze handen vuil te maken. Hierdoor kunnen we onze kennis en ervaring altijd bijschaven en uitbreiden.

Kwaliteit en Budget ! Gaan altijd hand in hand. Deze 2 aspecten zijn uitermate belangrijk voor ieder project. Hier waken we dus altijd over.

Een Coördinator die zijn handen durft vuilmaken. Daar heb ik vertrouwen in!! En u?

All-round-trouble-shooter Onvoorziene omstandigheden en nood aan kleine verbruiksmaterialen zijn niet weg te denken. Met diverse materialen kunnen we hierop inspelen als het zich voordoet.

Betrouwbare medewerkers zijn goud waard! Ieder project en event wordt van begin tot eind gedragen door zijn medewerkers. We werken samen met verschillende gepassioneerde en ervaren medewerkers waardoor een goede crew nooit ontbreekt.

Wat mag u nog van ons verwachten?

  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Enthousiaste en gedreven aanpak
  • Open staan voor nieuwe ideeën / uitdagingen
  • Oog voor details, kwaliteit en service
  • 7 dagen op 7, dag en nacht
Event Support 1
Event Support 10
Event Support 11
Event Support 12
Event Support 13
Event Support 2
Event Support 3
Event Support 4
Event Support 5
Event Support 7
Event Support 8
Event Support 9